Мeниджърът на Ливърпул Брендън Роджърс подходи с разбиране към грешката на Коло Туре, която костваше на Червените две точки срещу Уест Бромич днес и отказа да го обвинява за равенството 1:1.

Ветеранът защитник се превърна в асистент за изравнителния гол на Виктор Аничебе за Албиън. Този гол неутрализира попадение през първото полувреме на Даниъл Стъридж за Ливърпул, а по ирония на съдбата изравняването бе дело на бивш играч на Евертън.

„Коло е прекрасен играч, каза Роджърс. - Освен това преди всичко топката не биваше да бъде подавана към него. Моментът на паса на Миньоле не бе точен, но ние ще се поучим от грешките си, а и аз никога не бих критикувал играч, особено пък защитник" добави той.

„Това бе добър завършващ удар от Аничебе и това е нещо, от което дори на такава възраст Коло Туре ще се поучи. Той е много разочарован от пропуска си, но никой не е виновен. Просто сбърка и това ни струваше 2 точки" каза още босът на мърсисайдци.

„Вярно е, че при 1:0 нямахме много положения, но като цяло контролирахме нещата, владеехме топката и бяхме опасни. За съжаление допуснахме грешка и бяхме наказани, но се надявам, че в бъдеще ще оценим този мач като спечелена точка. Теренът също бе в лошо състояние, което бе разочароващо” изтъкна Роджърс.