Мениджърът на КПР Хари Реднап е сигурен, че Лоик Реми не се е издънил на медицинските прегледи в Ливърпул.

Както е известно, "мърсисайдци" изненадващо се отказаха от привличането на френския национал, като най-тиражираната версия е именно за провал на медицинските тестове.

Още по темата

 

Според близки до футболиста обаче, става дума за желанието на Фабио Борини да остане на стадион "Анфийлд", въпреки желанието на Съндърланд да го закупи.

"Лоик ще се върне при нас. Зная само това, което чух и четох, нямам представа как се е провалил на медицинските тестове", заяви Реднап, цитиран от "Скай спортс".

"Той имаше няколко прегледа - при нас, в Нюкасъл и в националния отбор на Франция. Никога не е имал проблеми, няма как да срещнете по-здраво момче."

"Не смятам, че Реми има проблеми с физическото си състояние. Но пък тяхната загуба е наша победа. Сега имам фантастичен нападател в отбора. Той може да вкара 20 гола във Висшата лига, той е сред най-добрите нападатели."

"Причината да не подпише с Ливърпул не е в медицинските тестове, не може да е това. невъзможно е, няма логика. Трябва да има друга причина."

"Навярно се е случило нещо, от Ливърпул може да се решили да търсят друго решение. Съжалявам за момчето, че трансферът му се провали, но пък от наша гледна точка аз имам страхотен нападател в тима."

"Ливърпул е фантастичен клуб, с който се работи чудесно. През годините това е клубът, с който съм се разбирал най-добре. Но всички тези слухове за проваления медицински тест нямат логика за мен", добави Реднап.