Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж определи партньорството си с Луис Суарес като "уникално", но въпреки продажбата на уругваеца е оптимист за бъдещето на "мърсисайдци".

"Това беше уникално партньорство и аз пожелавам на Луис всичко най-добро. С него имахме много хубави моменти заедно. Двамата писахме история с головете си, ставайки най-успешното нападателно дуо на Ливърпул за един сезон", започна Стъридж.

"Но Ливърпул ще продължи напред. Това е задача на всеки един от нас. На всички нови момчета, на всички, които вече са тук."

"Играчите идват и си отиват, това е футболът. Някои, като Стивън Джерард, остават в един клуб през цялата си кариера. Някои идват и си отиват."

"Ние имаме психиката да продължим напред и да продължим да бъдем вълнуващ отбор, който играе атакуващ футбол. Това е Ливърпул. Ние ще продължим по този път."

"Нямам търпение новият сезон да започне. През миналия сезон беше трудно да приемем, че не станахме шампиони, но трябва да гледаш напред."

"И докато през миналия сезон бяхме аутсайдери в борбата за титлата, сега хората очакват от нас нещо повече. Но ние няма да променим манталитета си."

"Отборът ни е млад и гладен за успехи не само в Англия, но и в Европа. Имаме страхотен мениджър, който притежава същия манталитет. Той е гладен за успехи, всеки един от нас е гладен за успехи. Това е мотото ни."

"Ще дам 100% от себе си, както съм го правил винаги и съм сигурен, че другите ще сторят същото. Който и да бъде титуляр, ще се опита да печели за Ливърпул."

"Според мен Ливърпул ще има манталитета на победител, след като мениджърът ни привлече качествени млади футболисти", добави Стъридж.