Ливърпул може да привлече головата машина от редиците на Суонзи Вилфред Бони за заместник на напусналия в посока Барселона Луис Суарес, твърди английското издание "Мирър".

Базираният в Уелс клуб в един момент нямаше никакво желание да се разделя с национала на Кот Д'Ивоар, но засиленият интерес към Бони е принудил отбора да омекне.

Все пак обаче "Лебедите" искат да приберат 19 милиона паунда за тарана, който вкара 25 гола през миналия сезон с екипа на тима. 

Самият футболист е разговарял със своя наставник Гари Монк през миналата седмица и е заявил пред мениджъра си, че неговото желание е да заиграе в по-голям отбор.

Към момента обаче нападателят не е особено голям оптимист за трансфер, тъй като се опасява, че поставената му от ръководството цена може да стресне потенциалните кандидати за привличането му.

Въпреки това обаче Ливърпул едва ли ще щади средства за нова звезда в атаката, така че трансфер на "Анфийлд" изглежда съвсем реалистичен. Тотнъм също се интересува от футболиста.

Бони премина на "Либърти Стейдиъм" от Витес Арнем през миналото лято срещу 12 милиона паунда, но отборът му е решен да го продаде на добра печалба.