Новото попълнение на Ливърпул Алберто Морено отново се разплака, след като се завърна в Севиля, за да се сбогува официално с клуба. 

Миналата седмица защитникът бе продаден на Червените, като след като стана ясно, че двата отбора са се споразумели за трансфера, той бе изваден от състава за мача за Суперкупата на Европа с Реал и след загубата не скри сълзите си. Сега емоциите отново взеха връх. 

„Искам да изкажа благодарността си към всички в клуба – към президента, цялото ръководство и всички треньори, с които съм работил и най-вече искам да благодаря на Унай Емери, който ми даде шанс да бъда в първия състав и не спря да вярва в мен” заяви Морено на пресконференция. 

„Казвам довиждане, а не сбогом на страхотните фенове на клуба, защото те винаги са се отнасяли страхотно към мен. Винаги е болезнено да се разделиш с клуба, където си бил през цялата си кариера досега, но аз се надявам, че един ден ще се върна” добави той. 

„Севиля ми даде всичко. Дойдох тук през 2004-а и израснах като играч и човек именно тук. Не съм си представял, че раздялата ще бъде толкова емоционална и трудна, но наистина боли когато се сбогуваш със съотборниците си и всички останали. Това обаче е стъпка напред в моето развитие като футболист” каза още Морено.