Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс се изказа много ласкаво за новото попълнение Марио Балотели, който официално бе обявен да играч на Червените. 

„Този трансфер показва изключителната стойност, която този клуб притежава и мисля, че направихме една много добра сделка” коментира наставникът пред официалния сайт на мърсисайдци. 

„Никой не се съмнява в уменията на Марио, защото той е талант от световна класа и играч, който макар и много млад, има достатъчно сериозен опит да е играл на най-високо ниво”. 

„Той има голове в Англия, Италия и Шампионската лига, както и за националния отбор на своята страна. Вярвам, че разполагаме с всичко необходимо, за да извлечем най-доброто от него и да му помогнем да разкрие истинския си потенциал. Тук сме силен колектив и за него ще бъде от полза да е около нас”. 

„Очаквам с нетърпение възможността да работя с него и да му помогна да прогресира като футболист. Сигурен съм и че феновете ще направят така, че да се чувства като у дома си” каза още Роджърс. 

Предвид привличането на Балотели се очаква специалистът да постави италианеца на върха на атаката си, а Даниел Стъридж най-вероятно ще бъде пратен на фланга, където той и друг път е играл и също може да бъде достатъчно полезен.