Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана със сигурност няма да запомни с добро официалния си дебют за отбора, след като "Червените" загубиха от Астън Вила на "Анфийлд" късно снощи.

Той обаче даде да се разбере, че отборът знае какво трябва да направи, за да се върне отново на победния път. Английският национал пропусна началото на сезона заради контузия в коляното, но се завърна на терените преди броени дни и поднови тренировки. Това от своя страна му позволи бързо да влезе в строя.

"Знаем как да се върнем на победния път. Това беше наистина много разочароващо", заяви Лалана пред официалния сайт на Ливърпул, визирайки вчерашната загуба.

"Видяхме по-рано през деня няколко резултати от другите мачове и искахме да се справим добре, за да се доближим до върха в класирането. За съжаление не успяхме".

"Всичко, което трябва да направим, е да се възстановим бързо от тази загуба и да победим във вторник вечер Лудогорец. Такива неща се случват във футбола, просто трябва да се съвземем бързо".

"Чувствам се добре на терена, още не напълно, но все пак съм по-добре. Беше добре, че получих игрово време от един час. Това обаче не може да промени вкуса на загубата. За мен е огромна чест да играя за Ливърпул в Шампионската лига, сигурен съм, че момчетата нямат търпение до старта на турнира. Аз също", каза той.