Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс логично остана доста разочарован след загубата с 1:3 при визитата на Уест Хям късно снощи.

Той за пръв път от доста време насам обяви, че представянето на отбора в игрови план е доста далече от това, което може да се очаква от отбора.

"Домакините от Уест Хям ни поставиха под натиск в началото и ние просто не можахме да покажем нашата игра. Преди да се усетя, ние вече изоставахме с два гола в резултата и това направи ситуацията за нас много трудна", заяви специалистът на пресконференцията след срещата.

"Представянето ни определено бе много далече от това, което трябва да показваме. Това беше много разочароващо. Явно мачът с Астън Вила ни докара проблеми. Трябва обаче в такива ситуации да си спокоен. Определено ни чака доста работа. Не съм сигурен, дали вторият гол на противника дойде след центриране или след удар, но в такива ситуации трябва да се защитаваме доста по-добре", добави той.

"Трябва да се съсредоточим и да се опитаме да се завърнем на победния път. Загубихме три от пет мача в шампионата, така че трябва да се представяме доста по-добре. Показахме потенциала на нашия отбор в мача с Тотнъм и ще се опитаме да се върнем на нивото от този сблъсък възможно най-скоро", каза още той.