Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана доволен от представянето на отбора в градското дерби срещу Евертън, макар "Карамелите" да стигнаха до ремито 1:1 в последния момент на срещата.

"Червените" контролираха мача през голяма част от него, но отборът така и нямаше късмета да се поздрави с трите точки.

"Това бе много ясно, че ние бяхме по-добрият отбор в този мач. Когато получиш гол толкова късно в мача, това означава, че просто не си имал късмет. Със сигурност обаче аз се гордея с футболистите ми от представянето им в това дерби", обяви Роджърс на пресконференцията след срещата.

"Мисля, че като интензивност на играта се доближихме до това ниво, което показвахме в продължение на 19 месеца. Стояхме тактически добре на терена, а освен това защитавахме също доста добре. Ние поведохме първи в резултата, а според мен трябваше да вкараме още два или три гола. Освен това смея да твърдя, че трябваше да има и дузпа в наша полза", добави той.

"Беше разочароващо, че не победихме, но представянето ни бе определено на много по-добро ниво, отколкото в миналия мач. Никога не усещах, че ще има някаква опасност за нас по време на мача. Играчите бяха много добре организирани и имаше добра концентрация в състава ни. Както вече казах обаче е разочароващо, че все пак допуснахме толкова късно попадение", завърши той.