Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър посъветва мениджъра на тима Брендън Роджърс да остави нападателя Марио Балотели извън състава, за да съхрани шансовете на своя отбор за победа срещу Реал Мадрид в Шампионската лига.

"Той не тича достатъчно. Срещу Реал Мадрид ние трябва да вдигнем публиката. Трябва да се върнем към Ливърпул от миналия сезон, с онази преса", сподели Карагър пред "Скай спортс".

"В играта на Ливърпул трябва да има енергия, която не сме виждали засега, с изключение на мача с Тотнъм. Това продължава твърде дълго и ние не можем да чакаме. Мачът с Реал е голям и Ливърпул трябва да вземе нещо от него."

"Аз бих поставил Рахим Стърлинг на върха на атаката, защото той може да тича, а Ливърпул навярно ще трябва да контраатакува през голяма част от мача. Реал навярно ще има голямо притежание на топката."

"Стърлинг също така може да пресира в предни позиции. Той може да помага и на полузащитата, защото няма да му се налага да играе по дясното крило. Срещу Реал в отбора ни не трябва да има пасажери."

"Решението, което аз бих взел е да пусна Коутиньо вместо Балотели. Не бих пуснал Марио в този мач. Другият вариант е Рахим Стърлинг като централен нападател или фалшива девятка."

"Според мен е важно Ливърпул да има трима футболисти пред Стивън Джерард, които да робятти да тичат здраво. Бих дал повече пространство на Коутиньо", каза още Карагър.