Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс обяви, че случаят с Марио Балотели е приключен. 

Както е известно снощи италианецът отново се прояви, след като прибирайки се в тунела на почивката на двубоя с Реал, си смени фланелката с Пепе. По това време Червените вече губеха с 0:3 и действията на играча не се харесаха на неговия наставник и феновете. 

Веднага след срещата Роджърс обяви, че ще говори с футболиста, който най-вероятно ще отнесе и глоба заради действието си. Сега това вече е факт. 

„Всички мерки, които сме взели, остават вътре в клуба и ще ги запазим за нас. Говорихме с него по въпроса относно културата в тази страна и се разбрахме, така че въпросът е приключен” заяви Роджърс пред „Скай Спортс”. 

„Тук става въпрос за имиджа на клуба, за начина по който работим и представяме клуба. На мен ми харесват индивидуалностите, но те трябва да бъдат подчинени на колектива. Марио се старае и работи много, за да помогне на отбора и иска да се подобри. Докато се раздава максимално един треньор не би могъл да иска нещо повече. Дали това ще бъде достатъчно за добро представяне предстои да видим, но отношението към него е като към всички останали” добави той. 

Нападателят продължава да бъде критикуван сериозно, като Греъм Сунес обяви, че му липсва футболно мислене, докато Джейми Карагър е убеден, че най-късно след края на сезона, той ще бъде продаден.