Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс за пореден път защити Марио Балотели, който продължава да търси първия си гол във Висшата лига. 

Вчера италианецът пропусна отличнта възможност срещу Хъл Сити в края на мача, когато не успя да засече едно центриране, а преди това не успя да реализира с удар отблизо и така мачът завърши 0:0. Въпреки това босът на Червените не губи вярна, че нещата ще се подобрят. 

„Мисля, че той работи много добре, много здраво. Може би очакваше да не играе в този двубой, но отново се раздаде напълно и се стара. За съжаление, когато не можеш да вкараш от това страда и увереността ти. Той продължи да търси празните пространства и да играе своята игра” заяви мениджърът. 

„Марио тренира ежедневно, за да става по-добър и се стреми към това. Голмайсторите биха ви казали, че те черпят енергията си от головете, които бележат и в момента той не успява да вкарва, но аз продължавам да искам от него да дава максимума и той го прави. Видяхте реакцията му в мача и просто нямаше късмет да вкара” добави той. 

Жалко, че не успяхме да победим, но цялостното ни представяне бе добро особено след мача, който имахме през седмицата. По отношение на енергията и положените усилия бяхме отлични и това бе мач, от който трябваше да вземем 3 точки” каза още Роджърс.