Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана крайно разочарован след загубата с 3:1 при гостуването си на Кристъл Палас.

"Мърсисайдци" откриха резултата, но след това допуснаха три гола във вратата си и така за пореден път разочароваха.

"Toва бе горчиво разочароващо за нас", обяви той на пресконференцията след мача.

"Бяхме много далече от нивото, което трябва да показваме, ако трябва да бъда честен. Започнахме мача точно както искахме. Аз обаче мисля, че като цяло видях един отбор с много ниско самочувствие днес".

"Трябва да намерим много бързо решение, защото всичко това е много разочароващо. Това в крайна сметка е моя отговорност като мениджър на отбора".

"Направихме такива грешки, каквито не бихте очаквали да видите от отбор, който иска да се бори за титлата".

"Имахме аванс в резултата, но не успяхме да контролираме мача. Мисля, че като цяло можехме и да спечелим този мач, тъй като направихме добър старт, но след това и доста грешки, които ни костваха добър резултат".

"Както вече казах, трябва да намерим начин Ливърпул да започне да побеждава. През последните две години показахме на какво е способен този отбор и се надяваме да градим върху тази основа".

"Просто трябва да работим по-здраво. Предстои ни корекция, защото имаме голям мач срещу Лудогорец през седмицата. Нуждаем се да коригираме играта си, защото сме много разочаровани от тази загуба".

"В момента просто истината е, че не сме достатъчно добри и трябва да намерим отговорите много бързо. Просто трябва да играем по-добре", завърши той.