Нападателят на Ливърпул Рики Ламбърт е на мнение, че въпреки изпуснатата победа над Лудогорец, Червените са демонстрирали подобрение в играта си. 

Мърсисайдци прекъснаха серията си от 4 поредни загуби, след като първо изостанаха, а след това направиха обрат, но в края допуснаха гол след статично положение за крайното 2:2. 

„Мисля, че представянето ни като цяло бе много по-добро от някои мачове, които имахме напоследък. Разочаровани сме от късния гол, който допуснахме, но все пак резултатът е добър” заяви Ламбърт, който се разписа за 1:1. Успех над Базел в последния мач пък ще прати Ливърпул на 1/8финалите. 

„Знаехме, че ако не загубим сега и спечелим последния си мач, ще постигнем целта си, която е да продължим. Най-важно обаче бе цялостното ни представяне, което бе добро. Искахме да победим и отговорихме на някои критици. Това трябва да ни послужи за основа и срещу Стоук в събота да играем още по-силно” добави нападателят. 

„Разбира се, че да вкарам означава много за мен. Това бе първият ми мач като титуляр в Шампионската лига и бе брилянтно да се разпиша и да помогна на тима да се върне в мача” изтъкна бившият играч на Саутхемптън.