Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана доволен от представянето на своите момчета, въпреки поражението с 0:1 от Челси снощи и отпадането на полуфиналите за купата на лигата.

Още по темата

 

"Много съм горд от моя отбор. Ние бяхме по-добрият отбор в двата мача, но техният вратар ги класира на финала. Той направи важни спасявания както тук, така и на нашия стадион", каза Роджърс.

"Диего Коста беше късметлия, че не получи червен картон. Тези неща се случват по време на мачовете, но не беше само случката с Мартин Шкъртел. Той стъпи върху глезена на Емре Джан."

"Никой не иска да вижда подобни неща, няма нужда от това. Лесно можеш да стъпиш някъде другаде, вместо да стовариш тежестта си върху глезена на противника."

"Разочароващо е да видиш такова нещо на повторенията. Коста е изключителен футболист, но имаше късмет, че съдиите не го видяха."

"За Даниел Стъридж този мач дойде твърде рано, но той е близо до завръщане. Надявам се, че през уикенда той ще вземе участие. Вече играем по-уверено", добави Роджърс.