Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес беше посрещнат топло от феновете на бившия си отбор Ливърпул по време на вчерашния благотворителен мач между отборите на Стивън Джерард и Джейми Карагър.

Още по темата

 

Привържениците скандираха името му още преди двубоя, а при появяването му на терена през второто полувреме започнаха да пеят песен, позната от престоя на Хлапето на стадион "Анфийлд".

"Беше много емоционално, направо не знаех как точно да реагирам. Не очаквах от феновете да пеят тази песен", призна Торес след приятелския мач.

"Все още помня великите двубои, които играхме тук в Шампионската лига и в първенството, борейки се за трофеи.  Тази песен е в главата ми, това беше толкова важно за мен."

"Онези три години и половина промениха кариерата и живота ми. Помня тази песен на "Коп" от важните мачове. Да я чуя отново е нещо, което никога няма да забравя."

"Всеки знае, че феновете на Ливърпул са от друга класа и за мен това беше един от онези мечтани моменти. Искам да благодаря на всички за посрещането, бяха невероятни", добави Торес.