Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана разочарован, че отборът му не успя да достигне до успех над Уест Бромич и в крайна сметка трябваше да се задоволи само с точка при визитата си на "Дъ Хоутърнс".

"Мисля, че нивото на игра, което показахме, особено през второто полувреме, бе много добро. Нашето намерение бе да спечелим този мач, но за съжаление това така и не се случи". обяви специалистът на пресконференцията след срещата.

"Уест Бромич се защитаваше много, много добре. Трябваше да проявим търпение в този мач, за да си проправим път към вратата им, като според мен през второто полувреме от гледна точка на това нещата ни се получиха. 

"През първото полувреме имахме добра идея какво да правим, но вероятно бяхме малко бавни в действията си и това ни попречи".

"Имахме просто нужда от малко късмет, за да вкараме и да стигнем до успеха, но той ни обърна гръб".

"През миналата година имахме двама играчи в атаката, които вкараха общо 50 гола, но нито един от тях не бе на терена днес (говори за Суарес и Стъридж)".

"Като отбор даваме абсолютно всичко от себе си, но не е лесно да бележиш попадения. В момента имаме проблем с това".

"Липсва просто прецизността в завършващата фаза на атаката. Определено през лятото трябва да свършим малко работа относно това да подсилим атаката си. Трябва ни нов нападател", завърши той.