Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс очаквано ще запази поста си начело на отбора, пише "Мирър".

Това е станало ясно след срещата между него, един от собствениците на клуба Том Вернер и президента на "Фенуей Спортс Груп", чиято компания държи отбора, Майк Гордън. Триото е обсъдило внимателно ситуацията около отбора във вчерашния следобед.

Гордън и Вернер са казали пред Роджърс, че отборът трябва значително да подобри представянето си през следващия сезон, след като "Мърсисайдци" финишираха на 6-ото място в класирането. 

Двама от босовете на клуба също така са изтъкнали пред специалиста, че са очаквали поне място в топ 4, след като в предходния сезон отборът финишира втори и дори в един момент бе на крачка от титлата.

След като тимът даде през миналото лято 120 милиона паунда за нови играчи обаче нещата се влошиха неочаквано.

Все пак обаче са били изтъкнати и причини за срива на отбора, като сред тях е продажбата на Луис Суарес, както и лошия сезон откъм контузии за Даниел Стъридж. Изданието отбелязва, че разговорите между двете страни са били продуктивни и те са избрали отново да вървят по общ път.

Били са обсъдени трансферните цели на тима, както и желанието на отбора да привлече свободните агенти Джеймс Милнър и Дани Ингс, както и доста други въпроси.