Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е много доволен от назначаването на Шон О’Дрискъл за негов първи асистент, както и от още един човек, който влиза в екипа му. 

Бившият мениджър на Бристъл Сити и Нотингам, както и на националния отбор до  до 19 години заменя предишния №2 на „Анфийлд” Колин Паскоу, който заедно с Майк Марш бяха освободени през юни. 

В екипа идва и Пепин Линдерс, който ще заеме новата позиция на треньор, който ще отговаря за развитието на първия отбор. Очаква се обаче и още един човек да бъде добавен към щаба на наставника. 

„Реших да направя тези назначения, защото искам да поведа отбора в друга посока по отношение на треньорския процес. Убеден съм, че екипът ще бъде много полезен на клуба и съм развълнуван, защото заедно можем да постигнем много” заяви Роджърс. 

„Моето възхищение към Шон е отдавна, защото той има ясна визия и философия и се е доказал в професията. Очаквам с нетърпение да работя с него и да се уча от неговия опит” добави мениджърът. 

Самият О’Дрискъл, който е водил още Борнемут, Донкастър и Кроули, също очаква с вълнение новата си работа. „Невероятно е, че се присъединявам към един от клубовете-икони в света, където се почувствах добре дошъл още от първия си ден” заяви 58-годишният треньор.