Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс остана меко казано разочарован след домакинското поражение с 0:3 от Уест Хям Юнайтед.

Той обяви на пресконференцията след мача, че реферът е показал два несъществуващи червени картона - на Фелипе Коутиньо и на Марк Нобъл от гостите.

"Червените" допуснаха първо домакинско поражение от лондончани след повече от 50 години. 

"Не знам за какво Фелипе бе декориран с жълт картон в първата ситуация, но при втория му жълт картон краката му бяха много далече от противниковия играч. Дори самият футболист на Уест Хям търсеше съприкосновението. За Нобъл от състава на гостите мисля, че също бе изгонен несправедливо", обяви той на пресконференцията след мача.

"По принцип отборите играят по различен начин у дома и за наше съжаление просто не ни провървя. Ранният гол на Уест Хям даде много голяма увереност на гостите. Те бяха изключително добре организирани и не ни даваха празни пространства за действие. Бяха ги затворили по много добър начин.

"Мисля, че пъвият гол в този мач бе от решаващо значение. Уест Хям пък игра по начина, по който игра срещу Арсенал на "Емиратс" и направи нещата много трудни за нас. Трябва да си призная, че съм дяволски разочарован".

"При втория гол направихме грешка, което може да се случи във футбола. Не бяхме достатъчно креативни, за да отбележим. Когато пък загубихме Коутиньо нещата станаха много трудни за нас", завърши той.