Бившият футболист на Ливърпул Луис Гарсия смята, че Роберто Фирмино трябва да получи повече време за адаптация в Ливърпул.

"Не е лесно да дойдеш във Висшата лига и да се адаптираш бързо. Смятам, че Фирмино е много добър футболист, но трябва да получи повече време за адаптация", призова Гарсия.

"Той трябва да свикне със скоростта на играта, с играчите, с различната ситуация по време на мачовете. Той е футболист, който иска да променя нещата с играта си, също както го прави Коутиньо в момента."

"Мачът с Манчестър Юнайтед е един от големите през сезона. Те още не са на 100% и може би някои от събитията при тях от последните дни могат да им повлияят поне малко. Надявам се Ливърпул да победи, това ще значи много за феновете."

"Ливърпул трябва да продължи напред. Мачове като този с Уест Хям се случват и е добре да се случат в началото на сезона. Сега Ливърпул има на разположение доста дни, за да намери решение и да свърши много работа."

"Според мен основната цел тази година е тимът да се върне в Шампионската лига. Ливърпул трябва да играе срещу най-големите отбори. Но в началото на сезона не е лесно", допълни Гарсия