Ливърпул строши Манчестър Сити на четири парчета тази вечер, но мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп не смята, че неговите момчета са играли перфектно.

"Бяхме далеч от перфектния мач, но представянето ни тази вечер беше много, много добро. Не се защитавахме толкова добре, колкото умеем, но използвахме положенията, които създадохме в предни позиции", отбеляза Клопо.

"Един гол може да промени мача, а ние успяхме да реализираме брилянтни голове на контраатака. На полувремето Манчестър Сити направи две промени и е трудно да останеш в мача с толкова качествен противник. Но ние го сторихме с много страст и това е важното."

"Сега вече имаме 20 пункта на сметката си, това беше добър ден за нас. Направихме голяма крачка напред. Срещу отбор като Манчестър Сити не можеш да спечелиш без страст. Опитахме се да затворим свободните пространства, където възнамеряваха да играят и пресирахме дълбоко в тяхната половина."

"Феновете станаха малко нервни, след като Сити не можеше да изгражда атаките си така, както искаше. Това е първата крачка в един мач и ние я направихме. Моите футболисти бяха малко изненадани на полувремето, че водим с 3:0, но с резултат като този момчетата ще започнат да вярват в себе си и това е важното", допълни харизматичният германски специалист.