Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че няма постигнато споразумение с предишния си клуб Борусия Дортмунд за привличането на нови футболисти.

Според някои английски медии сред желаните от Клоп играчи са Невен Суботич, Матс Хумелс, Илкай Гюндоган, Марко Ройс и Пиер-Емерик Обамеянг.

"Нямам постигната договорка с Борусия Дортмунд. Чух, че има такава и такива неща винаги ще се пишат, но истината е съвсем различна. Няма такава договорка", отсече Клоп.

"Намирам се в добри отношения с Борусия Дортмунд - ръководството и с всички футболисти. Няма нищо негативно между нас."

"Така че може да има такава вероятност, ако имаме нужда от определен футболист. Тогава може да опитаме. Но в момента няма какво да се коментира по темата."

"Между мен и Борусия Дортмунд няма уговорка да не можем да правим сделки. Също така няма договорка ние да не можем да продаваме играчи на Борусия."

"Ако ние се борим с другите и извадим 100 милиона евро за даден футболист, тогава конкурентите ни ще извадят 120 милиона евро. Пазарът полудява, ако се захванаеш с нещо такова."

"Има толкова много майки, които имат прекрасни синове. Синове, които не са толкова известни. Не е задължително всеки път да взимаш футболисти, чието имена са известни на всички", допълни Юрген.