Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че не търси вратар и е доволен от представянето на Симон Миньоле, който отнесе критики от бившия страж на Червените Брус Гробелар. 

В медиите се появиха слухове, че мърсисайдци са хвърлили око на футболиста на Стандард Лиеж Гийом Юбер, но германецът побърза да ги отхвърли. 

„Аз съм напълно доволен от ситуацията с вратарите в отбора. Съжалявам, че трябва да ликвидирам вашите истории, но ние не търсим вратар” заяви той днес преди утрешния 1/4финал за купата на Лигата срещу Саутхемптън. 

„През последните години съм работил с много вратари, но Симон Миньоле е един от най-добрите, които съм имал. Той е млад и може да се подобри още повече. Преди да дойда му бе трудно, но откакто съм тук няма причина да го критикувам. Той е добър играч и всичко е наред” добави той. 

„Всеки търси втория Мануел Нойер или нещо подобно, но мога да кажа, че той се справя добре. Надявам се, че ситуацията с вратарите при нас ще остане непроменена” каза още Клоп, макар че намекна, че Адам Богдан може да пази срещу Светците.