Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път доказа, че е луд за връзване. Едва 48 часа след операцията си от апандицит, германският хахо даде брифинг за медиите, вместо да се възстановява у дома. Клоп дори се закани да седне не пейката в утрешния мач срещу Уест Хям ФА Къп, стига да се чувства добре. Ливърпул гостува на "чуковете" в Лондон в преиграване от 4-ия кръг на турнира.

"Оперирахме успешно, чувствам се нормално. Отново съм в играта, няма какво повече да говорим за това. Ако и утре съм добре, ще бъда на скамейката. Е, няма да подскачам край линията, понеже имам няколко дупки в тялото. В крайна сметка обаче само с емоции отстрани не мога да спечеля мача", сподели за състоянието си мениджърът на "мърсисайдци".

Ливърпул ще играе с доста по-различен отбор в сравнение с предишните мачове от турнира, когато започваха предимно юноши и резерви. В групата за мача най-вероятно ще попаднат контузените доскоро Даниел Стъридж, Фелипе Коутиньо и Дивок Ориги. Най-големи шансове да се появи в игра е нападателят Стъридж, който постоянно е преследван от травми, а за последно е играл в началото на декември.

"Даниел направи отлична тренировка в петък. Можеше да поиграе 10-15 минути срещу Съндърланд, но принудителните смени в хода на мача са променили плановете ни. Коутиньо и Ориги тренират нормално, надявам се да попаднат в състава за утре. Няма как да се появят всички заедно на терена, тъй като има вероятност да се стигне до продължения и ще бъде по-сложно със смените", сподели още Клоп.

Мениджърът на Ливърпул коментира и проблема с привържениците, които протестират срещу високите цени на билетите за домакинските мачове. В 77-ата минута на двубоя със Съндърланд около 10 000 запалянковци напуснаха "Анфийлд".

"Ясно е, че не искаме феновете да си тръгват преди края на мачовете. Каквото и да кажа сега, само ще усложня нещата. Трябва да съм по-наясно със ситуацията, в момента ръководството обсъжда как да разреши проблема", обясни Клоп относно протеста на публиката.