Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се хвана за съдията Роджър Ийст след драматичното отпадане от ФА Къп. "Мърсисайдци" изхвърчаха от турнира след загуба 1:2 от Уест Хям в последната минута на продълженията, а победният гол за лондинския тим вкара италианецът Анджело Огбона в 120-ата минута. Попадението дойде след центриране от фаул, но според Клоп такова не е имало.

"Ако бяхме победили, щях да се засмея на някои съдийски отсъждания в мача. Мисля, че нямаше нарушение на Лукас преди гола на Уест Хям, но все пак трябва отново да го гледам", сподели Клоп веднага след драматичната загуба.

Много спорно обаче бе и нарушението, от което дойде изравнителният гол в 48-ата минута на Фелипе Коутиньо за Ливърпул. Освен това отборът на Юрген Клоп получи сериозна съдийска аванта, след като реферът Роджър Ийст подмина чиста дузпа за Уест Хям в средата на второто полувреме.

Все пак Клоп похвали своите играчи за мъжката игра на "Болейн Граунд", макар да е разочарован от отпадането.

"Играхме добре, създадохме доста положения за гол. Младите играчи бяха много смели на терена. Когато играеш в мачове за купата, няма значение как си играл, а само да продължиш напред. Вратата за следващата фаза бе отворена за нас, защото се представихме силно, но просто не се получи", коментира още мениджърът на Ливърпул.