Привържениците на Ливърпул, бивши и настоящи играчи, треньори или пък редови запалянковци, са гладни за успехи, заяви мениджърът на мърсисайдците Юрген Клоп за местните медии. Той добави, че настоящият треньорски състав и футболистите се опитват да отговарят на очаквания, но конкуренцията в Англия е наистина жестока.

"В историята си Ливърпул е имал велики мениджъри и велики футболисти, които все още имат своето влияние върху клуба. След като прекарах четири месеца тук, аз се убедих, че всички свързани с Ливърпул са гладни за успехи. Опитваме се да върнем славните времена на тима, но все още ни е трудно да се борим с двата отбора от Манчестър и някои от Лондон, които харчат наистина много пари", заяви мениджърът на Ливърпул на пресконференция на базата в Мелууд.

"В английския футбол има много напрежение, но аз се чувствам добре, защото съм в специален клуб и на специално място. За мен е чест, че съм в Ливърпул и се наслаждавам на това приключение. Но има и проблем, защото от години в клуба няма големи трофеи", добави той.