Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж може да бъде титуляр в неделния сблъсък с Астън Вила, намекна мениджърът Юрген Клоп. 

Футболистът записа над 60 минути във вторник срещу Уест Хям, влизайки от пейката като това бе първият му двубой след поредното дълго отсъствие поради контузия. 

Стъридж приключи сблъсъка в Лондон без проблеми и това го поставя на разположение на наставника за гостуването в Бирмингам. 

„Той игра почти 70 минути, след което се възстанови напълно нормално. Трябва обаче да внимаваме и да ръководим минутите, които получава. Все още не съм взел решение, така че на този етап всичко е нормално“ заяви Клоп. 

Червените нямат победа вече в 5 поредни мача, но пък Филипе Коутиньо и Дивок Ориги също се завърнаха в игра, което носи сериозен оптимизъм в клуба. 

„Много е важно, че Коутиньо и Ориги отново са на линия. Те обаче все още не са в оптималната си форма, така че не трябва да бързаме с тях“ допълни Клоп, който очаква Кристиан Бентеке да започне да бележи, макар че белгиецът е без гол вече 668 минути. 

„Срещу Уест Хям видях добри знаци от него. Периодът за него не е лесен и той наистина се старае. Като нападател желанието му е да бележи много голове, така че просто трябва да продължим да работим“ изтъкна босът на Ливърпул.