Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп умува дали да пусне на върха на атаката Даниел Стъридж в предстоящия реванш срещу Виляреал от полуфиналите в Лига Европа. В първия мач в Испания, завършил с драматична победа 1:0 за "жълтата подводница", Клоп остави английския нападател на резервната скамейка през всичките 90 минути, което никак не се хареса на привържениците.

Ливърпул изглеждаше доста беззъб в атака и така и не успя да се добере до ценен гол на чужд терен, с който можеше да си улесни задачата за реванша на "Анфийлд". На пресконфренцията преди домакинството на Виляреал журналистка плахо попита Клоп: "Вероятно ще се развикате, но все пак... дали Стъридж ще започне титуляр в този мач?"   

Учуденият мениджърът на "мърсисайдци" отвърна: "Защо да крещя? Аз очаквах този въпрос. Би могъл, той е на 100%, но аз все още не съм взел решение за титулярния състав. Имам много мисли по този въпрос - как да започнем, какво можем да променим в хода на двубоя, как можем да реагираме в различни ситуации. Стъридж е свързан с всички тези мои размишления", сподели Клоп за положението със звездата си в атака.