Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че халфът на Челси Сеск Фабрегас се е извинил на целия щаб на мърсисайдци след балтията си по време на днешния мач.

"Сините" от Лондон спечелиха проверката с 1:0 на американска земя, но мачът беше далеч от категорията "приятелски". Нещо, което беше забелязано и от Клопо.

"Интензитетът беше нормален, с някои твърди влизания. Не всички играчи са готови на 100%, затова се случваше да закъснеят при единоборствата", отбеляза германският специалист.

"Реферът реши да показва ранни жълти картони. Не мисля, че играта е била твърде груба. Да, беше доста далеч от приятелски мач и това е нормално, все пак затова сме дошли тук."

"Нарушението на Фабрегас си беше за червен картон. Той дойде след мача в нашата съблекалня и се извини. Той закъсня с влизането си. Случва се да закъснееш при единоборство и да те изгонят. Особено във футбола", добави Клоп.

Специалистът разкри още, че Марко Груич е откаран в болница със съмнение за мозъчно сътресение. Той беше ударен с глава от Бертранд Траоре при борба за висока топка.