Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от класическата победа над Дарби Каунти снощи, но подчерта, че неговият отбор има много по-голям потенциал от показаното.

"Ние бяхме по-добри и заслужавахме да спечелим. Създадохме много положения. Дали можехме да сме по-добри? Да, доста", сподели Юрген пред клубната телевизия на петкратния европейски клубен шампион.

"Дали това е важно? Не, защото това е нещото, което искаш. Трябва да сме професионалисти на 100%, да сме сериозни и да приемаме мачове като този такива, каквито са."

"Можеше да ни бъде трудно, но не беше заради нас. Противникът ни беше готов за всяка възможност, но ние не им дадохме такава. Затова мога да кажа, че се представихме добре."

"През първото полувреме можехме да сме по-добри в последния пас. През второто полувреме можехме да сме по-добри на контраатака. 3:0 е добре."

"Както вече казах, това е много важен турнир за нас. Не само за мен, но и за играчите. И щом турнирът е важен, трябва да го покажеш от самото начало със сериозно отношение."

"Шестте победи в последните ни седем гостувания... Приятното е, че не чувствам нищо. Не е като да сме изненадани. Играем всеки мач като професионалисти. Винаги съм смятал, че разликата между продукцията в играта ти на мачовете ти у дома и навън не трябва да е голяма, особено ако си добър отбор. А ние сме такъв тим", добави Клопо.