Ливърпул трябва да се притеснява доста за своя мениджър Юрген Клоп, тъй като германският шампион Байерн Мюнхен отново поглежда към него, твърди "Дейли Стар".

Според изданието баварците са твърдо решени Клопо да бъде следващия наставник на тима, когато след време се стигне до раздяла с Карло Анчелоти, която в момента съвсем логично изобщо не е планирана.

Тази спекулация без съмнение ще притесни сериозно ръководството на мърсисайдци, което може да побърза да предложи нов договор на ексцентричния специалист.

Под ръководството на симпатичния германец отборът демонстрира фантастичен футбол от началото на сезона и като нищо с малко късмет тимът може да се завърне в челната четворка.

Все пак обаче самият Клоп не бърза изобщо да се връща в Бундеслигата, особено след като животът в Ливърпул му хареса особено много, след като пое клуба.

"Юрген е много силен треньор и той ще бъде един от кандидатите за следващ треньор на Байерн", призна източник на изданието, който е приближен до германския клуб.

Изданието допълва още, че за Клоп може да се окаже невъзможно да откаже след време оферта от най-силния отбор в своята родина.