Мениджърът на Евертън Роналд Куман не остана особено доволен от претенциите на колегата си от Ливърпул Юрген Клоп към реферите. Германецът реагира остро при влизане на Рос Баркли срещу Деян Ловрен, което не се хареса на холандеца.

"Това е част от футбола, защото аз също видях някои влизания на Лукас. Това е част от играта, но ние не правим шоу като хората на тяхната пейка заради фаулове, които могат да се случат на един мач", каза Куман.

"Ние сме различни от тях. Повече обръщаме внимание на мача, а не на съдията, страничните рефери и единоборствата. Това е футбол. Получи се здрав, но коректен двубой. Не съм съгласен с Клоп, защото не харесвам треньори, които през цялото време крещят на съдиите от пейката, правейки голямо шоу."

"Беше едно остро влизане и на пейката на Ливърпул полудяха. Те нямаха нужда техният физиотерапевт да влиза на терена. Това е нещо, което не харесвам. Това е мъжки спорт и трябва да се държиш като такъв. Гордея се с отбора си. Загубихме, но крайният резултат не отговаря на показаното."

"Направихме им мача труден. Не им позволявахме да изнасят топката и трябваше да играят с много дълги подавания. Коутиньо е труден за опазване, защото е хитър и играе между линиите. това не беше познатият Ливърпул и заслугата е наша", добави Куман.