Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен се е надявал да получи извинение от Рос Баркли, който едва не му счупи крака по време на мърсисайдското дерби в събота. 

Тогава халфът на Евертън влезе брутално за една спорна топка и намери с бутоните крака на защитника над глезена, като определено имаше късмет да не получи червен картон, а само жълт. 

Ловрен се размина със сериозна травма, но счита, че е заслужавал извинение от съперника си веднага след случилото се, което не е получил. 

„Единствено това не ми харесва. Добре, правиш твърдо влизане, но признай, че си сбъркал и се извини. Недей да се оправдаваш пред съдията и да твърдиш, че не е имало нарушение. Всички видяха какво се случи. Ако ви покажа крака си, той ще бъде във всички вестници“ заяви Ловрен, който е доволен от представянето на Червените, но и предупреди, че има още работа за вършене. 

„Оставаме в четворката, но искаме да сме там и след края на сезона. Целта е да вземем колкото можем повече точки. Има още много мачове и не трябва да се отпускаме. Паднахме от Борнемут в предишния двубой срещу тях, така че трябва да внимаваме и да покажем, че заслужаваме да сме в Шампионската лига“ изтъкна той.