На Ливърпул са му нужни трофеи, за да се завърне в европейския елит, заяви халфът на мърсисайдците Джеймс Милнър. Те завършиха на четвърто място във вътрешното първенство през изминалия сезон и ще играят в Шампионската лига, но за последните 12 месеца загубиха два финала и това според ветерана е големият проблем.

"Най-важната ни стъпка, когато играех за Манчестър Сити, беше купата на ФА, която беше първата ни през новата ера. Когато спечелиш нещо, придобиваш самочувствие. Шампионската лига също е стъпка по този път." 

"През миналата година бяхме близо до трофей (вече с Ливърпул), но просто не успяхме да прескочим тази граница. Да играеш в подобни мачове обаче също е нещо много важно. Надявам се в близко бъдеще да вкараме трофеи във витрината. Това е целта ни", каза той.

Халфът Адам Лалана добави: "Изкарахме добър сезон. Не само аз, а отборът като цяло. Имаме много работа и се надявам да се представим добре в Шампионската лига. Стигнахме до топ 4, а през следващия сезон трябва и да спечелим нещо".