Легендата на Ливърпул Роби Фаулър смята, че Садио Мане е също толкова важен за мърсисайдци, колкото голямата звезда Филипе Коутиньо.

"Ливърпул е благословен с някои невероятни футболисти. Коутиньо и Мане бяха изключителни през миналия сезон", коментира Фаулър пред Omnisport.

"Мане навярно беше най-впечатляващ и е също толкова важен, колкото Коутиньо. Филипе записа прекрасни два-три сезона, в които е на невероятно ниво."

"Той вкарва голове и е вълнуващ за гледане. Искаме отборът да остане така вълнуващ за наблюдаване и той е от огромна важност."

"Знаем, че предстои важно лято. Целта беше да се класираме за Шампионската лига. Идеалният вариант щеше да бъде спечелването на титлата, но важното е класирането за ШЛ."

"Смятам, че този клуб заслужава да играе там. Очакванията ще бъдат високи всеки сезон и ние трябва да се представим колкото се може по-добре."

"Миналата година съставът не беше толкова силен, колкото ни се искаше, но през лятото ще бъдат взети няколко нови попълнения. Важно е да запазим наличните играчи и да добавим нови такива в състава", завърши своя коментар Фаулър.