Новото попълнение на Ливърпул Мохамед Салах обяви, че може да играе на всяка една позиция в нападението на Червените, въпреки че предимно е използван като дясно крило. 

Египтянинът смята, че сега е много по-добър, отколкото бе преди 2 години, когато записа само няколко участия за Челси преди да бъде пратен под наем във Фиорентина, а след това и продаден на Рома. 

„През миналия сезон в Рома играехме с петима в защита и с двама нападатели, така че често бях и като втори нападател, като №10. Често съм играл отдясно, но преминавам и отляво, така че мога да действам навсякъде в нападението” заяви Салах пред официалния сайт на мърсисайдци. 

„Ливърпул направи страхотен сезон. Мане, Коутиньо, Фирмино и Лалана бяха отлични. Определено обаче смятам, че съм се подобрил. На 100% съм сигурен в това. Сега вече дори като характер съм различен. В Челси бях едно хлапе, докато сега съм много по-мъдър и всичко е различно. Натрупах много опит” добави Салах, който си поставя и високи цели. 

„Червените не са печелили титлата от дълго време, но сега Ливърпул разполага с фантастични играчи. Всички се раздават максимално, треньорът също, така че съм сигурен, че и сега ще бъде така и ще се борим с всички сили да спечелим трофей”.