Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че тимът има проблеми в защитата си, които трябва да реши преди старта на сезона.  Вчера Червените спечелиха Азиатската купа на Висшата лига след 2:1 над Лестър, но босът на състава отчете и недостатъците в играта. 

„Постигнахме две победи и това бе хубаво. Видя се обаче, че все още не сме готови на 100% физически. Марез и Варди ни създадоха много проблеми. Можехме да се справим с техния гол, но в крайна сметка имаше центриране и удар с глава от чиста позиция. Все пак продължихме да играем добре и вкарахме два гола, което бе хубаво“ заяви германецът. 

„Като цяло съм доволен, но работата в защита е нещо, което трябва да поправим. Да, все още говорим за подготовката за сезона, но определено имаше неща в отбраната ни, които не ми харесаха и които трябва да изгладим“ добави той. 

„В нападение както обикновено правим добри неща, но стабилността в дефанзивен план е нещо върху което трябва да работим. Има изводи, които ще си направим от тези мачове, защото това определено бе много полезен турнир за нас и съм  доволен. Сега започваме нова фаза от подготовката си и трябва да сме на ниво за старта на сезона във Висшата лига“ изтъкна Клоп.