Нападателят на Ливърпул Садио Мане обяви, че в тима могат да се сърдят само на себе си за изпуснатата победа срещу Уотфорд вчера. 

Червените водеха почти до края, преди да получат гол след корнер, който бе и след засада, но така или иначе тимът започна сезона с 3:3. 

„Разочаровани сме, защото заслужавахме да спечелим. Трябваше да се браним по-добре, но при дългите топки винаги е трудно. В крайна сметка сами сме си виновни“ заяви сенегалецът, който вкара първия гол за своя тим с отличен удар в далечния ъгъл. 

„Нямаме право на оправдания. Жалко, че не спечелихме трите точки, тъй като искахме да го направим. Ще бъдем обаче готови за следващия мач, когато също ще опитаме да победим и да зарадваме феновете си“ добави той. 

Ливърпул ще играе с Хофенхайм важен мач за влизане в групите на Шампионската лига и Мане не счита, че равенството ще повлияе. „При цялото ми уважение към Уотфорд ние бяхме по-добри и трябваше да бием. В крайна сметка такива резултати се случват, но всички сме професионалисти. Вече сме забравили случилото се и мислим за двубоя, който предстои“.