Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съвсем резонно не бе щастлив от домакинското реми 2:2 срещу Севиля в първия мач на тима от груповата фаза на Шампионската лига.
 

Определено отборът му има какво да съжалява, тъй като след като изоставаше в резултата постигна пълен обрат, а освен това пропиля и дузпа чрез Фирмино, който нацели гредата.

"Това бе резултатен мач. Ние вкарахме два пъти, но и гостите вкараха два пъти. Дали съм разочарован? Не съм сигурен, дали това е точната дума в случая, но определено не съм доволен от факта, че не победихме", обяви той на пресконференцията след мача.

"Опитахме се да пренебрегнем резултата от миналия уикенд, но явно така и не успяхме да го направим изцяло. Все пак ние сме човешки същества и подобни тежки поражения ни удрят по самочувствието. Времето лекува, както се казва".

Включете се в играта на Gol.bg с прогнозите в Шампионска лига и спечелете много награди!

"Радостен съм, че имахме шансове за гол. Гостите изкараха късмет, че Фирмино не успя да вкара дузпата. Когато два силни отбора се срещнат, тогава обикновено мачът не винаги става толкова интересен, но в този случай бе точно обратното". 

"Яд ме е, че не си вкарахме положенията, защото можехме да победим дори с разлика. Хубаво е обаче, че ги създаваме. Като цяло мога да кажа, че ние контролирахме изцяло този мач до втория гол на противника". 

"Като цяло мисля, че в много моменти от мача се представихме прекрасно и определено видях много позитиви от този двубой".