Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че нито един специалист няма да се справи по-добре от него, ако ръководството реши да го уволни.

"Червените" са обект на яростни критики заради нестабилната си защита, заради която допускат твърде леки голове под ръководството на германеца.

"Ние не сме на голяма разлика от топ-отборите в момента, макар да не изглежда точно така по отношение на спечелените точки. Ако аз трябваше да дойда сега като нов мениджър, ситуацията щеше да е такава и всеки щеше да ми даде време за следващата крачка", коментира Клоп.

"За съжаление, ако те ме уволнят сега, не мисля, че има много мениджъри, които да свършат тази работа по-добре от мен. Не смятам, че съм перфектен, но е доста трудно да се намерят по-добри опции."

"Все още смятам, че докато 98% от феновете на Ливърпул смятат, че вървим по правилния път, ние ще успеем. Трудно е. Добрите златни стари времена, в които даден клуб е доминирал 20 години, вече отминаха. Ние сме в средата на всичко. Не сме в началото, но имаме да извървим дълъг път. Знаех го и преди, затова и не съм изненадан", отсече Юрген.