Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е объркан от твърдението на мениджъра на Сенегал Алиу Сисе, че нападателя Садио Мане ще бъде напълно готов за квалификациите за Световната първенство през следващия месец. Според английския клуб за пълното възстановяване на офанзивния футболист ще са нужни шест седмици.

"Не знам как може да той (Cисе) да знае, че Мане ще е готов другия месец. Садио все още минава курс на рехабилитация и тренира само в залата, така че това е ситуацията в момента. Ако той е готов по-рано бих бил наистина щастлив, но никой не знае в този момент, така че нищо друго не мога да кажа", каза Клоп на пресконференция преди гостуването на Ливърпул в Лондон на Тотнъм.

"Те имат много важни мачове. Мога да си представя, че изпитват малко повече напрежение, но не можем да променим ситуацията. Кейн е много по-голяма част от играта, когато той не бележи. Хари не е само един от най-добрите нападатели в Европа, той е един от най-добрите нападатели в света. Всички знаят това, както същото важи за Деле Али и Кристиан Ериксен", добави още Клоп.