Юрген Клоп засипа с похвали Садио Мане, който се завърна след контузия и бе главно действащо лице за победата на Ливърпул над Уест Хям с 4:1. 

Сенегалецът не бе играл повече от месец, но се отчете с две асистенции за триумфа, след като неочаквано се появи сред титулярите, преодолявайки по-бързо разтежение. 

„Само след една тренировка реших, че Садио може да започне. Не го бях правил преди, но това не се оказа чак толкова лошо решение. Той просто е машина” заяви германецът, който се зарадва много и на победата. 

„Първият ни гол дойде след контраатака, а вторият след корнер. Освен това отговорихме отлично веднага, след като те вкараха и Окслейд-Чембърлейн използва шанса. Радвам се, че този път всичко се разви добре за нас, защото преди 2 седмици срещу Тотнъм бе различно” добави наставникът. 

„Променихме формацията и заиграхме 4-4-2, като идеята бе да се защитаваме по-дълбоко, по-компактно и да използваме свободните пространства за контаатаките си. Разбира се не е ясно какво щеше да стане, ако не бяхме вкарали първи и това се оказа важно” каза още Клоп.