Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази разочарованието си от загубата с 0:1 от Унион Берлин в контрола играна в Испания.

Специалистът обяви, че не е доволен от моментното състояние на футболистите си и се опита да потърси причина за поражението.

„Не съм доволен от срещата и от загубата. Момчетата отстъпиха от единоборствата, тъй като германците са доста грубички и не е нужно да се получават контузии на този етап".

"Истината е, че очаквах подобен мач, като резултат не, но като игра и като развитие абсолютно очакван".

"От всеки мач открояваме положителните неща. Дори разговаряхме с играчите, защото знаех какво може да се са получи на този мач. Казах им, че се очаква. Физически отборът въври по план“, каза Дерменджиев.

„Причината да залагам на два балансирани отбора е да може всеки един от тях да вземе достатъчно участие в мачовете. Освен като конкуренция, ни трябва тези футболисти да са в добра форма".

"За момента не ме притеснява абсолютно нищо. Може би последните два мача може да се очаква оформяне на основна единадесеторка".

"Има няколко играчи, които са в малко по-добра форма от останалите, но е въпрос на време да се уравновесят всички“, завърши Дерменджиев.