Защитникът на ЦСКА Апостол Попов скочи срещу Лудогорец и БФС. Причината за това е наказанието, което футболната централа наложи на Козмин Моци за средните пръсти в мача срещу Литекс.

Румънският национал се отърва само с 1 среща дисквалификация, което е на път да взриви футболната общественост. Апата не подмина и терена на Локомотив (София), който беше в окаяно състояние. „Червените” паднаха с 0:2 в „Надежда” и пропуснаха да дръпнат с 6 точки на върха пред разградчани.

”Армейци! Извинявам се от цялото име на отбора за тази загуба. Яд ме е за вас, всички сме разочаровани, имаше напрежение да не се получи нищо на тази кална нива за прасета. Извинявам се за израза, но как да има спокойствие в този клуб, като все за ЦСКА се пише нещо, все удари от някъде".

"Какво да коментирам БФС за Моци? Един мач за показани жестове, които са строго забранени. На съотборника ми Платини спрени права? Какво е това нещо? На нищо не прилича вече, но ви обещавам, че ще се борим до последно. Виждате колко е тежко, не случайно не позволяват на ЦСКА за коя ли година да станат шампиони".

"Но въпреки всички, ние ще е борим, ние сме велик отбор с много велики фенове и ви обещавам, че събота (б.р. – срещу Берое) ще ви се отблагодарим на терена. При по-добри условия ще смажем Берое. Искаме честна игра, не мръсни работи, които феновете виждат. Лудогорец да не са отбора на БФС случайно!?”, написа Апата във Facebook.