Нападателят на Лудогорец Юнес Хамза ще премине в румънския шампион Стяуа през лятото, пише местното местното издание "Насионал".

Агентът на Хамза вече е преговарял с ръководството на гранда от Букурещ и предложените условия от клуба от "Генча" задоволяват 28-годишния тунизиец.

Африканският таран ще трябва да замени Раул Русеску, който ще се завърне в испанския Севиля, след като договорът му за преотстъпване изтича в края на сезона.

Хамза беше пред трансфер в Стяуа през миналото лято, но в последния момент избра да премине на "Лудогорец Арена" заради по-добра финансова оферта.

Той вкара 5 гола за разградчани през есента в 19 официални мача, но само в осем от тях започна като титуляр. През пролетта тунизиецът записа само две участия като резерва в турнира за купата на България, а често дори не попада в групата за двубоите на Лудогорец от първенството.

Хамза има опит в румънския футбол, където игра от март 2012 година до декември 2013 година в Петролул Плоещ и записа 32 гола в 52 мача в първенството.