Още по темата

 

Дните на Юнес Хамза в Лудогорец вече са преброени. Въпреки последни индикации от Разград, че тунизийският таран е контузен и лекува леки травми, заради които не играе, истината е съвсем друга.

Нападателят, който пристигна през миналото лято от Ботев Пловдив, на практика вече е свободен да си търси нов отбор.

Още по темата

 

От началото на 2015 г. Юнес записа само 19 минути на терена, влизайки от пейката в двубоите за Купата на България срещу Берое (1:0) и Литекс (0:0).

На практика това бяха и единствените два мача, в които Хамза попадна сред 18-те в групата, в другите двубои гледаше отстрани.

Още по-интересно е, че Хамза дори не е взиман с отбора при гостуванията, когато традиционно Лудогорец пътува с повече души.

Така при визитата на Локомотив (Сф) през миналата седмица от трибуните гледаха Сашо Александров, Александър Василев, Преслав Петров и Витиня, но Хамза дори не отпътува с тима.

Слуховете за контузията на нападателя пък не отговарят на истината, след като всеки ден той е на тренировъчната база и се готви наравно с отбора. От началото на годината Хамза само веднъж е имал травма - леко разтежение на бедрото.

Юнес Хамза вече е с двата крака извън отбора. Разградчани най-вероятно ще го пуснат да си ходи през лятото срещу символична сума.

Същият този футболист обаче беше купен в края на юли 2014 г. за 500 хил. евро точно преди плейофа със "Стяуа" под носа именно на румънците. Сега името на Хамза е свързано именно с трансфер на "Генча".