Още по темата

 

Бившият футболист на ЦСКА Жуниор Мораеш, който е спряган усилено за Лудогорец, има няколко други предложения, като разградчани определено са на опашката за подписа му.

Бразилският голаджия е харесван много от собственика на тима Кирил Домусчиев, а освен това спортният директор Методи Томанов лобираше за него още през зимната пауза.

Мораеш беше в полезрението на тима, докато треньор още беше Ивайло Петев, но тогава високата цена, която му закова ЦСКА от 2 млн. евро, спря всякакви апетити на разградчани.

Първото желание на Жуниор Мораеш е да играе в Ал Итихад. Клубът от Саудитска Арабия е воден от бившия национален селекционер на Румъния Виктор Пицурка, който познава отлично качествата на бразилеца.

За момента обаче между тях има разминавания - Мораеш иска договор за 3 години, докато арабите му дават контракт за двойно по-малък срок.

През лятото Мораеш вече ще бъде свободен агент, така че Лудогорец може да си осигури неговия подпис в най-скоро време. В сегашния си тим Металург Донецк бразилецът прибира около 50 хил. долара месечно.