Испански треньор ще води Лудогорец през новия сезон. Ръководните фактори в разградския клуб са взели решени най-после да поверят отбора на чужденец. На клуба са били предложени няколко варианта от Иберийския полуостров.

Едно от изискванията на шампионите е специалистът да е до 50 години и да е бил начело на тим от Примера дивисион в кариерата си. Не е изключен вариант обаче, в който на "Лудогорец Арена" акостира треньор от Сегунда дивисион.

През миналата седмица спортният директор Методи Томанов отново бе на мисия именно в Испания. Очаква се до десетина дни изборът да бъде направен и испанският наставник да подпише с Лудогорец.

Въпреки че Георги Дерменджиев спечели титлата в "А" група, дните му начело на "орлите" изглеждат преброени. Ръководството все още не е стартирало преговори с него за нов договор.

Настоящият му изтича в края на месеца и едва ли ще бъде продължен. Въпреки това Дерменджиев ще остане в тима, като асистент.

Все още не сме влезли в преговори с "Шалке" за Жуниор Кайсара, това разкри пред "Стандарт" изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев.

Както е известно онзи ден "Билд" гръмна с новината, че германския гранд е готов да плати 6 млн. евро за услугите на десния защитник.

"Да, запознати сме със случая. Но от ръководството на "Шалке" не са се свързали с нас. Ще им пратим писмо, за да проверим какво става. В близките дни ще имаме повече информация. Все пак всичко трябва да върви по реда си", обяви Петричев.