Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян вдигна мерника на Лукас Саша. Бразилецът бе първото ново попълнение на разградчани, но в последния мач със Славия дори не попадна в групата, пише "7 дни спорт".

Всъщност, откакто Eраносян застана начело на "орлите", полузащитникът е получил точно 8 минути на терена. Той се появи като резерва в гостуването Пирин Благоевград, при това след като двубоят бе решен. Треньорът не е никак впечатлен от представянето на Саша в тренировките и това проличава при избора му за срещите. Саша има голяма конкуренция за поста на вътрешен халф. Освен него, на тази позиция Ераносян разполага още с капитана и несменяем титуляр Светослав Дяков.

След това е Абел Анисе, който за момента е предпочитан от наставника за партньор на национала. Тепърва във форма навлиза и румънецът Андрей Препелица. Ясно е, че при наличието на тях тримата, бразилецът трудно ще се преборва дори за място на пейката.

В началото Бруно Рибейро пробва Саша и зад нападателя. И там обаче шансовете му да пробие не са големи в конкуренцията на Марселиньо и Вандерсон. Затова бившият играч на ЦСКА към момента ще трябва да се задоволи с ролята на дълбока резерва.